“Ik ontmoet je graag in rouw” 

In memoriam: Nel ♡  ☆25-03-1958 – ✝︎25-03-2018

Het klinkt misschien raar in de oren: “Ik ontmoet je graag in rouw”….
maar ik heb inmiddels zelf ook moeten ervaren wat rouw is en weet ik dat we allemaal in ons leven te maken zullen krijgen met rouw | verlies. Soms heb je daarbij hulp nodig of alleen maar een luisterend oor, een veilige plek waar je zichtbaar mag rouwen. 
Ik (h)erken de pijn die rouw kan veroorzaken. 
Als ervaringsdeskundige en als afgestudeerd rouwbegeleider wil ik jou graag verder helpen en daarom ontmoet ik je graag in rouw. 

Rouwpijn kan zo overweldigend zijn dat je tijdelijk niet goed kunt functioneren. Je leven ziet er ineens anders uit en misschien krijg je extra taken op je pad waar je geen raad mee weet.
Rouw kan zich ook jaren later nog manifesteren, omdat je het bijvoorbeeld hebt weggestopt, het was op dat moment misschien te pijnlijk. Maar ook dan heeft het aandacht nodig. En dan ben je alsnog bij mij welkom. 

Rouw kent vele vormen en gaat niet alleen over het verlies van iemand, maar kan ook verlies van baan zijn, toekomstplannen, echtscheiding of  huisdier. 

De pijn die rouw | verlies met zich meebrengt zal aangegaan moeten worden, dat hoort bij rouwarbeid en de rouwtaken. In het onderstaande schema zie je hoe de fases en taken er globaal uit zien. Afhankelijk van de impact van het verlies zal het doorgaans volgens het schema verlopen. Maar er zijn uitzonderingen en daarvoor heb je hulp nodig en die hulp kun je krijgen, ook van mij.

 

 

Rouw kent rouwarbeid & rouwtaken en daar staat geen tijd voor dat het over moet zijn. Rouw is er en zal er altijd zijn. Het uiteindelijk doel is rouw in je leven te verweven en het dagelijkse leven weer op te pakken. En bij de één gaat dat makkelijker dan bij de ander.Middels een vrijblijvend intake-gesprek kijken we samen waar jij in jouw rouw staat en waar ik je verder mee kan helpen. Graag zelfs! 
Neem nu contact op met mij en dan zetten we de 1e stap en plannen we een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. 

Gratis intake 60 minuten  📞 06-28477398 of  📥: info@versloot-steenkunst.nl 
📍 Amersfoort-Vathorst📚 Rouwcounseling (Civas HBO opleiding; erkend door: KTNO, BATC, NVST, ABvC, VBAG)  📄 2021 

📚 Stervensbegeleiding: start april 2022

#rouw # rouwbegeleiding #rouwbegeleider #rouwcounseling #rouwcounselor #intake #gratisintake #verlies #pandemierouw #covidrouw #pandemie #troost #rouwbegeleidingamersfoort #rouwig #verlies #uitvaartnazorg #nazorg #rouwen #rouwenverlies