Ik ontmoet je graag in rouw 

Het klinkt misschien raar in de oren: “Ik ontmoet je graag in rouw”….
maar ik heb inmiddels zelf ook ervaren wat rouw is en weet ik dat we allemaal in ons leven te maken zullen krijgen met rouw en verlies. Soms heb je daarbij hulp nodig of alleen maar een luisterend oor, een veilige plek waar je zichtbaar mag rouwen. 
Ik (h)erken de pijn die rouw kan veroorzaken. 
Als ervaringsdeskundige en als afgestudeerd rouwbegeleider wil ik jou graag verder helpen en daarom ontmoet ik je graag in rouw zodat we samen jouw rouw in het leven kunnen verweven.

In liefdevolle herinnering: mijn zus Nel  ♡

Ik rouw zielsveel om jou ♡

Rouwpijn kan zo overweldigend zijn dat je tijdelijk niet goed kunt functioneren. Je leven ziet er ineens anders uit en misschien krijg je extra taken op je pad waar je nu geen raad mee weet. Rouw kan ook al gevoeld worden voor het overlijden van een dierbare, als iemand ziek of oud is en het einde van het leven nadert. Hoe ga je bij leven al afscheid nemen? 

Maar rouw kan zich ook jaren later nog manifesteren, omdat je het bijvoorbeeld hebt weggestopt, het was op dat moment misschien te pijnlijk. Ook dan heeft het aandacht nodig en ben je bij mij van harte welkom. 

Rouw kent vele vormen en gaat niet alleen over het verlies van iemand, maar kan ook verlies van baan zijn, toekomstplannen, echtscheiding of  huisdier. 

De pijn die rouw | verlies met zich meebrengt zal aangegaan moeten worden, dat hoor
t bij rouwarbeid en de rouwtaken. In het onderstaande schema zie je hoe de fases en taken er globaal uit zien. Afhankelijk van de impact van het verlies zal het doorgaans volgens het schema verlopen. Maar er zijn uitzonderingen en daarvoor heb je hulp nodig en die hulp kun je krijgen, ook van mij.

 

 

Rouw kent rouwarbeid & rouwtaken en daar staat geen tijd voor dat het over moet zijn. Rouw is er en zal er altijd zijn. Het uiteindelijk doel is rouw in je leven te verweven en het dagelijkse leven weer op te pakken. En bij de één gaat dat makkelijker dan bij de ander. 

Stervensbegeleiding 

Sterven is verhuizen van de buitenwereld naar het hart van de mensen die van je houden ♡

Rouw begint soms ook al voor het sterven. Je gaat iemand verliezen die ernstig ziek is of al op hoge leeftijd is. De dood haalt ons allemaal. En hoe ga je dan afscheid nemen?

Mijn missie is positiviteit te brengen in rouw- en stervensperiode.

Kijken naar wat er was, wat er nog is en wat er nagelaten wordt ♡

Met de stervende en naaste familie samen die laatste levensfase kwalitatief invullen. Alvast kijken naar wat er gebeuren gaat, wat kun je samen nog doen in die laatste levensfase. Zo ook samen de wensen t.a.v. de uitvaart bespreken en proberen het zo persoonlijk en met een goed gevoel samen af te sluiten. 

 

 


Middels een vrijblijvend intake-gesprek kijken we samen waar jij in jouw rouw staat en waar ik je verder mee kan helpen. Graag zelfs! 
Neem nu contact met mij op en dan zetten we de 1e stap.
Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. 

Gratis intake 45 minuten;
vervolggesprek €45 per sessie (max. 1,5 u) 
In overleg op locatie of online

📞 06-28477398 of  📥: info@versloot-steenkunst.nl 
📍 Amersfoort-Vathorst  💻 NL


📚 Rouwcounseling  📄 2021 (Civas HBO opleiding; erkend door: KTNO, BATC, NVST, ABvC, VBAG)
📚 Stervensbegeleiding 📄 2022 (Laudius MBO opleiding; erkend door: KTNO, BALC, NRTO) 

 

 

 
#rouw # rouwbegeleiding #rouwbegeleider #rouwcounseling #rouwcounselor #intake #gratisintake #verlies #pandemierouw #covidrouw #pandemie #troost #rouwbegeleidingamersfoort #rouwig #verlies #uitvaartnazorg #nazorg #rouwen #rouwenverlies #voorrouw #afscheid #stervensbegeleiding #rouwcoach #coaching #ikrouwzielsveelomjou #afscheidnemen #afscheid #uitvaartplan