Kom even uit het moment en (her)vind je creativiteit. 

Naast mijn eigen werk maken, exposeren en verkopen, bied ik cursisten d.m.v. privé-cursussen graag de mogelijkheid om even anders bezig te zijn met hun hoofd en hun creativiteit te (her)vinden. 

SteenKunst is heel aaibaar, dus heel geschikt als koester- of herinneringsteen en dan noem ik het een GevoelSteen. Je kunt letterlijk in verbinding komen met de herinneringen door de steen, die je zelf hebt gemaakt, aan te raken. De steen waarin jij je emoties en gedachten een plek hebt gegeven, die symbool staat voor iemand of een periode uit jouw leven. Indien gewenst en mogelijk, kunnen we in de GevoelSteen wat as of een ander aandenken verwerken. Het mag er zijn, tastbaar en aaibaar. Ik help je er graag bij. 

SteenGevoel & rouwcounseling:
Heb jij of ben jij herstellende van: (pandemie)burn-out | long covid | (rouw)verlies | ongeluk | ziekte ?
Je creatieve brein stimuleren heeft een gunstig effect op herstel en algemeen functioneren. In een rustige en landelijke omgeving krijg je van mij de volledige en persoonlijke aandacht om anders met je hoofd en gevoel bezig te zijn. Ik bied je een veilige plek waar je verdrietig mag zijn. Het oppakken van een creatieve bezigheid is een fijne manier om je brein te stimuleren en mentaal weer in balans te komen. Even uit het malende hoofd komen en daarmee je zelf een self-care moment in de week gunnen. Maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent of beeldhouwen wat voor jou is en je wilt niet meteen in een grote groep les krijgen, dan ben je van harte welkom om een korte privé-cursus bij mij te komen volgen.

Kom laten we het verlies een mooi plekje geven 🖤

Ervaring met steen bewerken is niet nodig en je hoeft niet creatief te zijn. In 4 of 6 lessen (3 uur per les) gaan we daar mee aan de slag. De zachte steen laat zich gemakkelijk bewerken. Daardoor kan iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid, een eigen beeld ter herinnering creëren. In 4 lessen kun je al zelf een mooi beeld maken, met 6 lessen heb je meer tijd voor de details, de afwerking of om nog een 2e beeld te maken. Heb je meer tijd nodig dan kun je een extra losse les bijboeken.
Investering:
4* lessen  €140 6* lessen  €210 extra losse les (3 uur) € 35
Inclusief: gebruik gereedschap en koffie/thee & persoonlijke aandacht

* We beginnen de cursus met een bezoek aan de Hazelaar Art Supplies te Soest. Samen zoeken we een mooie speksteen uit en krijg je uitleg over de verschillen in steen. Kosten speksteen ca. €2 per kilo. Daarna rijden we naar het atelier en gaan we meteen aan de slag. Heb je zelf al een geschikte speksteen, dan kunnen we meteen beginnen.
Locatie atelier: Postweg 7, 3831 SE Achterveld (Leusden)


Geïnteresseerd? Bel 0628477398 of mail: info@versloot-steenkunst.nl voor meer informatie.

#burnout #pandemieburnout #corona #covid #longcovid #kanker #trauma #revalidatie #rouw #rouwverlies #rouwcounseling #prepensioen #verlies #privecursus #investereninjezelf #cursus #beeldhouwen #lifestyle #speksteen #creatief #metime #koestersteen #herinneringinsteen #herinnersteen #workshop #speksteenbewerken #cursus #cursusbeeldhouwen #balans #gevoelsteen # zelfcare #zelfzorg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *