start: najaar 2021 !!

Kom even uit het moment en (her)vind je creativiteit. 

Heb jij een veeleisende baan of gezin en is een hobby het laatste waar je tijd voor vrij maakt? Of ben je herstellende van een burn-out, ziekte, ongeluk of verlies? Wist je dat je creatieve brein stimuleren een gunstig effect heeft op je algemeen functioneren, binnen het gezin maar ook op de werkvloer? Op het moment dat werken even niet meer lukt, is het oppakken van een creatieve bezigheid een fijne manier om je hersenen weer anders te gaan gebruiken en je creatieve brein te stimuleren. Even uit het moment komen en je zelf een to-do moment in de week gunnen. Wil je een monument of een herinneringssteen maken, of een mini-urn? Ook dat kan. Ik help je er graag bij. 

Naast mijn eigen werk maken, exposeren en verkopen, bied ik cursisten graag de mogelijkheid om even anders bezig te zijn met hun hoofd en hun creativiteit te (her)vinden. 

Ervaring met steen bewerken is niet nodig en je hoeft niet creatief te zijn. Door fysiek bezig te zijn met het maken van een beeld kun je je gevoel tastbaar maken. In 3 of 5 lessen gaan we daar mee aan de slag. De zachte steen laat zich gemakkelijk bewerken. Daardoor kan iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid, een eigen beeld ter herinnering creëren. 

In 3 lessen kun je al zelf een mooi beeld maken, met 5 lessen heb je meer tijd voor de afwerking of om nog een 2e beeld te maken. Extra les is in overleg bij te boeken.

Al geïnteresseerd? Voor-inschrijven is mogelijk. Bel of mail mij voor meer informatie.

detail | Colorful bird

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial