21/10/2020: Afgelopen maandag even wegwijs gemaakt en sinds vandaag ben ik echt zelf aan het werk in Achterveld. Een fijne grote lichte ruimte, waar binnen & buiten volop gewerkt kan worden. Naast mijn eigen gereedschap mag er ook van het gezamenlijke gereedschap gebruik gemaakt worden. Omdat ik momenteel flexibel in mijn uren ben, kan ik Covid-19 vrij werken 😷. Heerlijk, radio aan en gaan!

16/10/2020: Nog zo’n 2 weken en dan zit de expositie er al weer op. Ik hoop dat ik nog wat mensen mag blij maken met mijn steenkunst. Ik zit in ieder geval vol nieuwe ideeΓ«n en heb nog andere galeries op het oog. Ik heb zeker ook niet stil gezeten. Inmiddels een collectieve werkruimte in Achterveld gevonden, alwaar ik naast mijn lessen zelfstandig aan het werk kan. Hopelijk brengt dat ook weer nieuwe vaardigheden en contacten met zich mee. Zin an!

better safe than sorry 😷

11/9/2020: Mijn aller eerste werk is via de galerie als eerste verkocht πŸ˜ƒ Zo leuk om te ervaren dat er iemand is die net zo blij kan worden van mijn werk als ik zelf. Ik heb het met liefde gemaakt en hoop dat de nieuwe eigenaar er heel lang heel veel plezier van mag hebben.

5-9-2020: Vandaag is het zover! Al mijn steenkunst zorgvuldig ingepakt en met mijn visitekaartjes en potjes was op weg naar Woerden. Heleen van Ulden van ☞ https://www.houseofartswoerden.com is heel enthousiast over mijn steenkunst. De komende 2 maanden moet blijken of het interessant genoeg is om ook verkocht te worden. In ieder geval staan er diverse evenementen in Woerden op de agenda waarbij ook de galerie betrokken is. En de molen trekt daarbij hopelijk ook genoeg volk aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial