Graag geef ik je een indruk van mijn werkwijze en werkomgeving d.m.v. een timelaps video 🙂

Waar ben ik nu mee bezig:

September 2020: speksteen roze/groen. Hiervoor wordt momenteel bij Keistadhout.nl een sokkel gemaakt. Daar het een bijzondere vorm moet worden, moet ik nog even geduld hebben.

Oktober 2020: speksteen zand/grijs/groen #Old Geisha. Voor dit werk ben ik nog op zoek naar een smid voor een sokkel.

December 2020: grijs/groen speksteen #FlyingBird

Januari 2021: het nieuwe jaar is al weer begonnen!

Ik was begonnen met nog een vogel te maken, maar was niet tevreden. Het wilde gewoon niet. Toen ik de steen omdraaide zag ik dat het een hele andere vorm in zich had. Natuurlijk…. dit past veel beter bij de steen en bij mij 😊. Ik ontwikkel een voorliefde voor “koppen”. De steen heeft een prachtige kleur met hele mooie lijnen. Na 2,5 uur tijd al een tevreden gevoel.

Januari 2021:

Het één is nog niet af, of het volgende ligt al op de bok. Ik had al eens een Sleeping Duck gemaakt en deze is vorig jaar tijdens mijn expositie verkocht. Dit stuk speksteen is perfect om er nog eens één te maken, een special edition dus ;). De kleuren en de lijnen van de steen zijn weer perfect 👌🏼!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial